Παρασκευή 15 Ιουλίου 2011

Αρτινος πισω απο το site των πιο αναλυτικων καιρικων προγνωσεων.

Τρέχει στο διαδίκτυο από το 2010 με θεαματικά αποτελέσματα και με προσεγγιστικές τιμές πρόγνωσης καιρικών φαινομένων ανά 6 χιλιόμετρα σε όλη την Ελλάδα.Πρόκειται για την ιστοσελίδα μετεωρολογικών προγνώσεων www.k24.net που πολλοί ίσως να έχουν επισκεφθεί,αλλά σίγουρα λίγοι γνωρίζουν ότι πρόκειται για ένα δίκτυο μετεωρολογικών προγνώσεων,στο οποίο ένας από τους συμβαλλόμενους εμπνευστές-δημιουργούς είναι Αρτινός.
Ο Άγγελος Παππάς κατάγεται από την Άρτα, είναι απόφοιτος του τμήματος Τηλεπληροφορικής ΤΕΙ Ηπείρου και μόλις πήρε το πτυχίο εργάστηκε σε εταιρία παραγωγής λογισμικού. Σήμερα μαζί με δύο μετεωρολόγους επιμελήθηκε τη δημιουργία του συγκεκριμένου site, που έχει κερδίσει πάρα πολλούς χρήστες του διαδικτύου.
Συνομιλώντας μαζί του μάθαμε πάρα πολλά πράγματα σχετικά με το πώς προκύπτουν οι μετεωρολογικές          
προβλέψεις σήμερα σε όλο τον κόσμο. Εκείνος δήλωσε εξαρχής ότι δεν είναι μετεωρολόγος, οπότε ξεκαθάρισε πως υποστηρίζει την ιστοσελίδα τεχνικά, ενώ δυο μετεωρολόγοι έχουν την ευθύνη και τον έλεγχο των προγνώσεων.
                                                                       
Ρεπορτάζ
Βίκυ Καινούργιου
                                                                     
                                                                        πηγή : Εβδομαδιαία Εφημερίδα ΤΑΧΥΔΡΟΜΟΣ
                                                                                             Τετάρτη 6 Ιουλίου 2011
About skaloula.gr

Pellentesque penatibus, sed rutrum viverra quisque pede, mauris commodo sodales enim porttitor. Magna convallis mi mollis, neque nostra mi vel volutpat lacinia, vitae blandit est, bibendum vel ut. Congue ultricies, libero velit amet magna erat. Orci in, eleifend venenatis lacus.

You Might Also Like

Από το Blogger.